fbpx
Brzi antigenski test 2.000 din za 15 min, Antitela na koronu od 1.800 din!

Kardiologija

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic je opremljena najsavremenijom opremom za dijagnostikovanje i kontrolu svih bolesti srca i krvnih sudova, kao što su najčešće: Angina pectoris, povišen krvni pritisak, kardiomiopatije, pormećaji srčanog ritma, stečene i urođene srčane mane, hronične bolesti miokarda i perikarda, kao praćenje bolesnika posle preležanog infarkta miokarda i dr.

kardiologija

U našoj ustanovi možete uraditi:

  • EKG
  • ehokardiografiju (ultra zvuk srca i karotida)
  • Color doppler srca i krvnih sudova
  • kompletne hematološke, imunološke i biohemijske analize

Za srčana oboljenja i oboljenja krvnih sudova pored pravilnog načina života, što podrazumeva pravilnu ishranu, bavljenje fizičkom aktivnošću, smanjenje stresa, odsudstvo loših životnih navika (alkohol, cigarete, droge i sl.)

Značajno je redovno kontrolisanje opšteg zdravlje i pravovremena dijagnostika. Ukoliko osetite bol u grudima, lupanje i preskakanje srca, gušenje, zamaranje, bilo kakvu nelagodnost u predelu grudnog koša,bol i oticanje nogu i trbuha su samo neka od stanja na osnovu kojih se može posumnjati na bolesti kardiovaskularnog sistema. Kardiološki pregled kao i kompletan internistički pregled, kompletno opremljena laboratorija, savremeni aparati uz stručno osoblje i pravu terapiju su rešenje koje vam nudimo.

Ukoliko vam je potreban pejsmejker, više informacija možete da pronađete na pejsmejker.com

Kardiologija cena

Analiza / Usluga
EKG1.000 din
Kardiološki pregled3.000 din
Ultrazvuk srca3.000 din
Color dopler karotida3.500 din
Color dopler karotida radiolog3.500 din
Kontakt